Skip to content

Schoolstraat 8, 9163 GE, Nes Ameland

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in sport en sporters. Na zijn studie fysiotherapie heeft hij zich verder geschoold tot sportfysiotherapeut. Daardoor weet hij welke eisen een sport aan het lichaam stelt, wat bewegen met ons doet en hij weet wat de motivatie van sporters is.

Als sporten niet meer wil door een blessure of ziekte is dat erg vervelend. De sportfysiotherapeut kan je in deze periode ondersteunen om zo snel mogelijk weer tot een optimaal niveau te kunnen komen.

Ook zonder blessures kunnen we wat voor je betekenen; of je nu een beginnende sporter bent met vragen en behoefte aan ondersteuning of een ervaren sporter die wil kijken naar de effectiviteit van de training een afspraak maken kan altijd.

Nog niet begonnen met sporten en geen idee waar te beginnen? Ook daar kan de sportfysiotherapeut bij helpen!

Omdat iedere situatie weer anders is zijn er geen vaste programma’s of schema’s maar een op het individu afgesteld programma, waarin de doelstellingen van de sporter/patiënt centraal staan.  Het afnemen van fitheidstesten kan hierin een goed vertrekpunt zijn.

Om te zorgen dat we de sporter zo goed mogelijk kunnen behandelen hebben we ons hierin gespecialiseerd als;

– NVFS sportfysiotherapeut®

– Physical Rehabilitation Trainer® aan het International Academy for Sportscience

Info en contact
U kunt zich aanmelden door via onderstaand knop contact op te nemen met onze praktijk. U kunt zich ook direct bij ons inschrijven.

Aanmelden
Back To Top